Verwarming - Nieuw

Centrale verwarming - Een nieuwe installatie

Vervang tijdig uw oude verwarmingssysteem

Het vervangen van uw oude verwarmingssysteem is meestal een verstandige beslissing. Dankzij het hogere rendement van nieuwe systemen verbruikt uw installatie veel minder energie en dalen de werkingskosten. Bovendien zijn nieuwe systemen ook milieuvriendelijker.


Gasketels

Gascondensatieketels zijn een zuinige oplossing voor uw verwarming met een efficiënt vermogen! Bij De Herdt heeft u een keuze uit vloerketels en wandketels, allemaal met de kwalificatie hoogrendementsketels (HR-TOP). Enkele van deze verwarmingsketels op gas hebben ook een ingebouwde of naastgeplaatste (zonne-)boiler.


Olieketels

Ook oliecondensatieketels vormen een kostenvriendelijke oplossing voor uw verwarming. Dit zijn tevens ketels met een efficiënt vermogen! Bij De Herdt heeft u keuze uit energiebesparende condensatieketels en bieden we u een hierbij vloerketels en wandketels aan, allemaal met de kwalificatie hoogrendementsketels (Optimaz elite). Enkele van deze verwarmingsketels op mazout hebben ook een ingebouwde of naastgeplaatste (zonne)boiler.

Ervaring en kwaliteit

Wij hebben een jarenlange ervaring. De plaatsing van uw nieuwe verwarming vormt geen enkel probleem!

Gezien het belang dat wij aan kwaliteit hechten werken wij graag samen met onderstaande partners: