VERWARMING – NIEUW

Centrale verwarming – Een nieuwe installatie

VERVANG TIJDIG UW OUDE VERWARMINGSSYSTEEM

Het vervangen van uw oude verwarmingssysteem is meestal een verstandige beslissing. Dankzij het hogere rendement van nieuwe systemen verbruikt uw installatie veel minder energie en dalen de werkingskosten. Bovendien zijn nieuwe systemen ook milieuvriendelijker.

 

Gasketels

Gascondensatieketels zijn een zuinige oplossing voor uw verwarming met een efficiënt vermogen! Bij De Herdt heeft u een keuze uit vloerketels en wandketels, allemaal met de kwalificatie hoogrendementsketels (HR-TOP). Enkele van deze verwarmingsketels op gas hebben ook een ingebouwde of naastgeplaatste (zonne-)boiler.

 

Warmtepompen

Warmtepompen werken volgens een eenvoudig principe en hebben een efficiënte werking.

De werking van een warmtepomp is vergelijkbaar met die van een koelkast, maar dan omgekeerd. Bij een koelkast wordt de warmte van binnen naar buiten geleid. Een warmtepomp werkt net omgekeerd. De warmte uit de lucht of de grond wordt via het verwarmingssysteem naar de woonkamer geleid.

Om de temperatuur te doen stijgen, wordt de damp van een koelvloeistof verdicht, zodat de temperatuur hoog genoeg is voor verwarming en sanitair waterverwarming. Omdat ze een aanvoertemperatuur bereiken die voldoende hoog is voor verwarming met radiatoren kunnen warmtepompen ook gebruikt worden bij renovatie.

 

Olieketels

Ook oliecondensatieketels vormen een kostenvriendelijke oplossing voor uw verwarming. Dit zijn tevens ketels met een efficiënt vermogen! Bij De Herdt heeft u keuze uit energiebesparende condensatieketels en bieden we u een hierbij vloerketels en wandketels aan, allemaal met de kwalificatie hoogrendementsketels (Optimaz elite). Enkele van deze verwarmingsketels op mazout hebben ook een ingebouwde of naastgeplaatste (zonne)boiler.

Ervaring en kwaliteit

Wij hebben een jarenlange ervaring. De plaatsing van uw nieuwe verwarming vormt geen enkel probleem!

Gezien het belang dat wij aan kwaliteit hechten werken wij graag samen met onderstaande partners: